Jotkut ovat ehka kuulleet huhuja brasilialaisen hotelliaamiaisen laadusta. Huhut ovat totta. Joka aamu tarjolla on kasittamaton sortimentti sampyloita, juustoa, lihaa, pullia, hedelmia, marmelaadia, kymmenta eri hedelmamehua, tuoreita hedelmia (nyt tiedan milta ananaksen pitaa oikeasti maistua). Lisaksi kokki pyorayttaa tilauksesta munakkaan eri taytteilla tai jotain muuta pikkusuolaista. Taalla makea on todella makeaa ja suolainen oikeasti suolaista.

Henkilokunta on erittain ystavallista ja kaikki toimii loistavasti. Mieleen tulee vertailukohtana se toinen aaripaa Scandic-hotellissa Goteborgissa pari vuotta sitten. Poydat pursuivat kaytettyja astioita, ruoat olivat loppu ja henkilokunnan edustaja paahtoi itsellensa leipaa keskella salia. Paahtaminen oli vaikeaa, silla kyseinen tarjoilija ei millaan voinut kaantaa selkaansa kaikille eri ruokaa ja poytatilaa pyytavilla asiakkaille yhta aikaa. Yritys oli kylla silminnahden luja. Piinallisen pitkan ajan jalkeen leivat olivat paahtuneet ja tarjoilija karkasi syrjempaan syomaan niita.